Verkoop groenten

De Groentenakker levert naast groentenpakketten ook produkten aan horeca en winkels. Mocht u interesse hebben in onze produkten neem dan contact met ons op.
Enkele van onze afnemers zijn:

Héron Petit Restaurant in Utrecht:
"Puur en eerlijk eten. Dat is de basis voor Héron Petit Restaurant. Daarom werken we nauw samen met onze leveranciers: de boer, de tuinder, de wijnleverancier, de veehouder, de kaasmaker, de visser." www.heronrestaurant.nl

 

Restaurant Goesting in Utrecht:
" Een oase in de stad. Ouderwets genieten op een unieke locatie; de voormalige hondenstal van de Veeartsenijschool. Een ambachtelijke Frans-Belgische keuken en oprecht gastheerschap. Wij doen onze boodschappen zeer bewust en het liefst dichtbij. Van harte welkom voor lunch, borrel, diner en meer…ook voor uw grotere gezelschap. "
www.restaurantgoesting.nl

 

Vegetarisch Restaurant Broei in Utrecht:
" Wij werken zoveel mogelijk samen met lokale en kleinschalige boeren, brouwers, branders en telers. Of we trekken er zelf op uit; met de natuur als onze leermeester en leverancier."
http://www.broei-utrecht.com/

 

Restaurant Dinner at Six in Houten:
" We kiezen voor een kleine kaart die snel mee wisselt met het beste wat het seizoen ons te bieden heeft. Wij zien koken als een ambacht en laten ons dan ook inspireren door de natuur en omgeving. Wij geloven er in om onze producten zoveel mogelijk uit de regio te halen en hebben daarbij duurzaamheid hoog in het vaandel."
https://dinneratsix.nl/

 

De Groene Winkel in Zeist:
" De natuur heeft al smaak genoeg! Daar maken wij dankbaar gebruik van. Allerlei onnodige toevoegingen en bewerkingen zijn daarom overbodig.
Alles smaakt zoals het hoort te smaken. Echt lekker, echt gezond. Dit noemen wij ECHT ETEN. Onze winkel ademt rust, ruimte en gezelligheid. Er is altijd wat te proeven."
https://www.degroenewinkel.nl/

 

De Bio-Basis in Zeist:
"Onze producten worden gemaakt door mensen met liefde en passie voor hun vak. Geen eten uit de fabriek met onnodige toevoegingen, maar pure, authentieke smaken. Biologisch eten terug naar de basis!"
http://www.debiobasis.nl/

 

Landwinkel Nieuw Slagmaat in Bunnik
"In de boomgaard telen wij op een hele milieubewuste manier fruit. Het fruit wordt direct verkocht in de Landwinkel op onze boerderij in Bunnik. Hier vindt u ook producten van andere ondernemers die, net als wij, veel aandacht besteden aan smaak en kwaliteit."
www.nieuwslagmaat.nl